dilluns, de desembre 11, 2006



En aquest mes de desembre fidels com sempre a la nostra cita mensual ens proposem encarar el proper any que es gira prou anti-motxi i molt pro-playa bavaro, circuito italia romantica o similar amb la millor de les nostres cares.
S' ha de dir que ja vam estar a punt de rebre els primers motxillers que venien a casa per la gorra, però per motius d' agenda no va ser possible.
Eren dues noies estudiants d' antropologia, una francesa i l' altra austriaca que estaven estudiant a Barcelona i em van enviar els correus per venir a casa...en català!
Sorprèn no? És una llàstima però encara sorprèn.
El que està clar és que venen de paisos desenvolupats amb ments cultivades i no com la majoria de les ments hispàniques que encara tenen molts guarets per fer (tot i que tinc entés que el guaret, alias barbecho, és propi de cultius acientifics i poc desenvolupats).
Les dues noies estan citades per d' aqui unes setmanes per conèixer Lleida i voltants.
A part d' això motxillers va tenir la oportunitat de conèixer durant 24 hores La Habana, agermanats amb Catalunya, perquè ells van patir com nosaltres la fúria española.
De totes maneres ells se'n van sortir millor.
A l' Habana el record son Mojitos ( pol la mañana pa sudal, pol la noche pa fiesteal), molta pudor de fum ( els camions, els cotxes, tot treu fum apestós), gineteras i Fidel. Son uns adeptes, no en trobes ni un que raji. Todo es culpa de lo Etao Unio.

Fins aviat, seguidors!